Je bekijkt nu Energie kleuren in de klas. Capaciteit en zichtbaarheid

Energie kleuren in de klas. Capaciteit en zichtbaarheid

Basis

LevelEnergieCapaciteitZichtbaar als
GoudIs als eenling in staat bij te dragen aan het niveau van de docent en het materiaalZelfstandigheidKan alleen aan de slag zonder af te dwalen
ZilverIs deel van een groep “zilver” die serieus samenwerkenSamenwerkingKunnen samen geconcentreerd aan de slag zonder af te dwalen.
VioletHelpt de klas als geheel of de docent met de vragenHulp biedenGeeft een verduidelijking van de stof zodat klasgenoten, de docent of de school erop vooruit gaan.
IndigoHelpt medeleerling met de vragenHulp biedenDeelt het gemaakte werk met klasgenoten zonder alles weg te geven
BlauwStelt vragen aan medeleerlingDoorzettenIs in staat bij te leren door op te zoeken in aantekeningen, boeken of met hulp van Internet.
Groen Richt energie wel op de lesstofConcentratieBeheerst de basis-activiteiten lezen en schrijven. Kan aantekeningen maken in een fatsoenlijk tempo.
GeelRicht energie op iets anders dan de lesstofBasisIs niet in staat basis-activiteiten als lezen en leesbaar schrijven uit te voeren in het vereiste tempo. Heeft geen idee waar hij is gebleven.
OranjeStoren van enkele medeleerlingenVooruit zienIs niet in staat de benodigde voorbereidende activiteiten uit te voeren of heeft te weinig genoteerd in de vorige les wat deze les van pas kan komen.
RoodStoren van de docent en/of de les of klas als geheelDisciplineIs niet in staat de benodigdheden mee te nemen