Je bekijkt nu Energie kleuren in de klas. Kunnen en willen

Energie kleuren in de klas. Kunnen en willen

Basis

LevelEnergieWillenKunnen
GoudIs als eenling in staat bij te dragen aan het niveau van de docent en het materiaalKan alleen aan de slag zonder af te dwalen
ZilverIs deel van een groep “zilver” die serieus samenwerkenKunnen samen geconcentreerd aan de slag zonder af te dwalen.
VioletHelpt de klas als geheel of de docent met de vragenGeeft een verduidelijking van de stof zodat klasgenoten, de docent of de school erop vooruit gaan.
IndigoHelpt medeleerling met de vragenDeelt het gemaakte werk met klasgenoten zonder alles weg te geven
BlauwStelt vragen aan medeleerlingIs in staat bij te leren door op te zoeken in aantekeningen, boeken of met hulp van Internet.
Groen Richt energie wel op de lesstofBeheerst de basis-activiteiten lezen en schrijven. Kan aantekeningen maken in een fatsoenlijk tempo.
GeelRicht energie op iets anders dan de lesstofIs niet in staat basis-activiteiten als lezen en leesbaar schrijven uit te voeren in het vereiste tempo. Heeft geen idee waar hij is gebleven.
OranjeStoren van enkele medeleerlingenIs niet in staat de benodigde voorbereidende activiteiten uit te voeren of heeft niets genoteerd in de vorige les wat deze les van pas kan komen.
RoodStoren van de docent en/of de les of klas als geheelIs niet in staat de benodigdheden mee te nemen