PIT Profiel naar Nerds on Stage

  • Bericht auteur:
  • Berichtcategorie:Lessen VMBO

Rotterdam,

24 a oktober 2016

Aan de leerlingen van PIT-Profiel

Klas 1 en 2

En hun ouders

 

Betreft: Excursie op 2 november Nerds on Stage

 

Hoi!

 

Op woensdag 2 november gaan we, zoals je weet, op excursie met PIT-Profiel naar Nerds on Stage. In deze brief leggen we alles nog even uit. Ook voor thuis.

 

Wat is er te doen?

Er zijn allerlei exposities workshops en demo’s. Dit wordt fun.

 

Wat is de opdracht?

Om te voorkomen dat je zomaar verdwaald rondloopt heb je een opdracht. Een keuze-opdracht. Met je fotocamera of smartphone maak je foto’s en/of filmpjes van alles wat je tof vindt. Met een groepje van 2 of 3 monteer je dit tot een filmpje over Nerds on Stage. Je kiest: ofwel over het hele evenement, ofwel je kiest voor één specifiek onderdeel. Enjoy!

 

Hoe werkt het reizen?

Om 10:35 (na de les) verzamelen we in V10.  We gaan mer de metro tot Metro Beurs. Je moet zelf zorgen voor een opgeladen OV-chipkaart. Bestemming: Schouwburg Rotterdam, Schouwburgplein.  Het gaat pas om 17:00 dicht. Als het tof is, blijven we tot het einde.

 

Na afloop gaan we met de hele groep terug naar Metro Beurs. Het is natuurlijk handig gelijk met OV naar huis te reizen maar je kunt ook nog je fiets ophalen op school. Zorg ervoor dat je de hele middag niks plant in je agenda.

 

Wat moet je meenemen?

Neem sowieso een opgeladen OV-kaart en een lunch (eten, drinken) mee. Ook heb je een camera nodig voor de opdracht. De toegang wordt door school betaald, dat dan wel weer. Je über-geek instinct, dat is het allerbelangrijkst. Enjoy!

 

Tot doei!

 

Barry Voeten – programmeer 06-23056217 in je mobi.

En nog 2 docenten die mee gaan