Doorlopende Portfolio’s

Alle deelnemers gaan hun vorderingen online bijwerken. In de wordpress site met nog onbekende domeinnaam (tips welkom). Op 1 oktober moet die site in de lucht zijn.

  • Home Page: overzicht van de roadmap-sites, klasse-sites en persoonlijke portfolio’s
  • Roadmap-sites voor front-end, back-end, 3D met Blender, Gaming met Godot en later nog andere. Dit zijn sites om voor de toekomst op te bouwen. Deze sites worden beheerd door de leden van de roadmap-crews uit de diverse klassen, o.l.v. 1 superbeheerder en de docent.
  • Klasse-sites voor H4in3, H4in5, H5, V5, V6. Als jullie van school gaan, deleten we deze site. Bye!
  • Persoonlijke portfolio’s voor wie daarvoor kiest. Als je van school gaat, kun je deze site meenemen. Bedenk dat er steeds meer vervolg-opleidingen zijn waar een portfolio beslissend is voor je aanname.

Al deze sites werken in een wordpress ‘netwerk’ – ook bekend als multisite. Je post je vorderingen (verslag van een gevolgde tutorial e.d.) op de klasse-site of je persoonlijke portfolio. De ‘best of’ komen op de roadmap site.

In de week van 1 oktober moet je kiezen of je voor een persoonlijke site wilt gaan, of met de klas.

Privacy level 100

In alle gevallen worden er geen echte namen gebruikt: je krijgt een gegenereerde username in de stijl van happySeafowl8. Geen persoonlijke informatie als adressen, geboortedata, foto’s. Ook niet op je persoonlijke portfolio. Dus. Privacy Level 100.